Over ons

B4REAL is dé plek om te dansen in Geldrop. De dansschool is het dans-department van fit4real waar we danslessen verzorgen in verschillende Urban stijlen. De naam B4real zegt het al, B4REAL staat voor: wees echt/wees jezelf.

Naast het geven van danslessen geven we ook workshops en maken we maat-productiewerk voor vele instanties. Bij B4real is er ook de kans voor al onze leerlingen om aan familie, kennissen en vrienden te laten zien waarom ze dansen. Dit kan 2 keer per jaar in de wintershow en de Eindshow.

Bij B4REAL dansen reguliere cursisten (kids, tieners en volwassenen) en zijn er demo teams die presteren op niveau. Om in een demo team te kunnen dansen houden we elk jaar audities per categorie.

So are you for real?

Maak kennis met Bert

Maak kennis met de oprichter van B4Real, onze hoofddocent: Bert! Daarnaast is hij het brein van onze dansschool en regelt hij alles achter de schermen. Zijn liefde en passie voor dansen deelt hij met alle leerlingen. Hij vindt het heel belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn bij B4Real en draagt deze visie ook uit. Zijn doel is om iedereen iets mee te geven en zijn leerlingen te zien groeien. Zowel danstechnisch, als persoonlijk. Just B4Real!